Andre oplysninger

Teorilokaler
Køreskolen Rønne Østs teorilokaler har udover selve teorilokalet et toilet og et lille opholdsrum, hvor pauserne kan tilbringes.

Køreskolens teorilokaler ligger på adressen:

Åkirkebyvej 35
3700 Rønne

Adressen er tæt på Circle K i Rønne.


Billede ude fra vejenBillede inde i teorilokaletManøvrebane
Manøvrebanen er det samme som det der også kaldes "kravlegården". Det er her man starter med at køre bilen eller motorcyklen. Manøvrebanen er aflukket for alt øvrig trafik og man kan derfor afprøve sin kunnen med bilen uden risiko for at køre ind i andre bilister. 

Manøvrebanen ligger på adressen:

Torneværksvej 85
3700 Rønne

Det er lige overfor BOFA. 


Køreskolernes Manøvrebane set fra luftenBanen set nedefraKøreteknisk anlæg
Som et af de sidste punkter inden du skal til køreprøve skal du på køreteknisk anlæg. Her vil du komme til at prøve mange ting. Der skal blandt andet laves bremse- og undvige manøvre og så skal man prøve at køre på glat bane. 

Når man kører på glat bane (som i virkeligheden f.eks. kan være sne) så har bilen næsten ingen kontakt med underlaget og man kan derfor meget nemt miste kontrollen over den. Men i løbet af dette kursus vil man lære hvordan man skal køre under sådanne forhold, og man vil også lære hvor grænsen går. 

Køreskolen Rønne Øst benytter normalt Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg. Det har adressen:

Amager Landevej 282
2770 Kastrup

Det ligger lige op til Kastrup Lufthavn. 

Kurset på køreteknisk anlæg tager ca. 4 timer, og starter med lidt teori og foregår derefter ude på det store anlæg som kan ses på billedet nedenunder. 

Du kan besøge deres hjemmeside her.Made by New Hits Publishing